Sunday, July 17, 2011

Ke"karoke"an

Assalammualaikum ^^

Malam semua. Hu2, arini cik Tim cam kemerengan sangat. Tadi..eh dah pagi kan..hu2. Petang semalam cik Tim pergi pasar sabtu as usuall lah sebab setiap ari sabtu foodcourt kat Ilmiah kan cuti (asrama cik Tim tinggal). Cik Tim bersama lagi 6 orang kawan cik Tim iaitu: Teah, Zaty, Wanie, Mimie, Jaja & Uye gi pasar malam dengan menaiki eh berjalan kaki ke pasar. Sampai kat Wisma pi cucuk duit pastu makan kat pasar. Pas makan mulalah nak shopping2 sakan. cik Tim pi beli tudung syiria kaler pink & suar jeans. Ha2, tapi suar jeans tu xmuat. nak pi tukar minggu depan, nasib makcik jurujual tu baik hati. Hu2.

sila abaikan senyuman yang xikhlas itu
(akibat sakit gigi & bengkak gusi punya pasal)

Pastu solat magrib & isyak terus & then cik Tim & cik Teah gi singgah 7eleven & kedai fotostat nak pi fotostat buku. Masa tu kawan2 yang lain suma dah gi dah. Nak tau pi mana? Gi karoke lah. Hu2. Lepas tu, kitaorang pun terus menuju ke tempat karoke. Sampai2 je ade tambahan lagi 5 orang iaitu Melin, Sheila, Man, Nonie & BF dia, Faizal. Hu2. Berhempet lah kami. Kitaorang nyanyi berpuluh2 lagu untuk masa 2 jam. Dan yanag paling best ditanggung @ dibelanja oleh Man. Hahaha. 

Yang paling syok part last2 bila kitaorang suma decide nak nyanyi lagu raya secara berjemaah. Wakaka, lawak kot. Siap menari2 lagi Hak2. Lawak2. Ngee. Pastu baliklah & sekarang berbloging sambil bermuka buku. Hu2. TAMMAT. ;-p

p/s: Masa time karoke elok je nyanyi, Habis je nyanyi start sakit gusi. Adoiii, cik Tim sila meraung diatas katil T_T

6 comments:

  1. Kene bg 'bersih' skit baru x sakit gusi :P

    ReplyDelete
  2. =P nie sakit gusi sebab gigi geraham bongsu tumbuh lah...=p hahahah~

    ReplyDelete
  3. melalak kuat sangat.sebab tu sakit gigi..:-p

    ReplyDelete
  4. aw..lagu raya..mood raya la ek skrg hehehe

    ReplyDelete
  5. @fyna

    haha..tau xpew..lagu raya hu2...^^

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...