Sunday, July 3, 2011

Harimau Malaya Mengaum!!!

Assalammualaikum ^^

Aumm!!! Eh2...terguap jap. Selamat malam semua. Malam ni cik Tim happy giler laa sebab pasukan Malaysia @ Harimau Malaya telah melayakkan diri dalam pusingan pertama kelayakan Piala Dunia. Setelah beberapa tahun, finally. Amin, mudah2an insyaAllah ke peringkat yang lebih tinggi. Bangganya jadi anak rimau eh2..silap2..anak Malaysia. 



Pada perlawanan pertama sebelum ini Malaysia telah menang sebanyak 2-1 dengan Taiwan di Malysia. Manakala, pada perlawanan kedua di Taiwan, Malaysia telah kalah sebanyak 2-3 dengan Taiwan. Papepun, Malaysia still mampu mara dengan kelayakan agregat perlawanan 4-4 mengikut peraturan tempat lawan. Syabas Malaysia. I love u lah.. =D



Cik Tim sangat suka tengok bola & futsal tapi bila perlawanan yang melibatkan Selangor & Malaysia sahaja ea. Lain2 cik Tim kureng berminat lah. BTW cik Tim nak remind kat korang2 supaya still menyokong Harimau Malaya sama ada diorang menang atau kalah. Patriotiklah sket. (Cik Tim lahir bulan 12 dan orang bulan 12 nie sangat patriotik. Kekeke~) Jangan menang baru nak sokong kalah pi kutuk2. No no no , x okay gitu tau. Pape pown saya sayang Malaysia Tanah Tumpah Darah ku. Wah kelas gitu. Peace No War ^^

.
.
.
P/S: owh somebody tolong lah belikan jersi ni untuk cik Tim

I WANT IT!!! 
^^


13 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. thniah malaysia. hehe. tp siyes skt ati tgk smlm. ngn ref

    ReplyDelete
  3. i lahir bulan 12 tapi i tak patriotik pun?
    i sempat berlari-lari anak sambil menyanyikan lagu negaraku, tak pattiotik pun?
    i semalam sapot taipei waktu lwn Mesia, i tak patriotik pun?
    i tak sambut pun merdeka, tak patriotik pun?
    macam mana u ckp org yg lahir bulan 12 boleh patriotik?
    i sapot Mesia masa lawan Indon, I patriotik ker? owh tak, I benci Indogs.. tu la pasal..

    ReplyDelete
  4. ceitt..yela...salah research lah pi tulis bulan 12 xpatriotik. but, u should be respect lah at least. ok chill ^^

    ReplyDelete
  5. harus sokong anytime!! time menang support,time kalah pun support..gtu baru setia. peace~

    ReplyDelete
  6. @phycrewz

    yeay....i like ur style phycrews =) YUP, haruslah setia ..hu^^

    ReplyDelete
  7. bagus la sokong malaysia..:) sy pun sokong malaysia gak...:D

    kalau nak beli baju tu.beli la sndri..bru rs smgt skit kan..:P

    haha..juz kidding

    ReplyDelete
  8. @QaRr JaliL

    hahaha...lagi seronok org yg belikan nnt blh pakai same2..=p hu2~

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...