Wednesday, November 2, 2011

"SEGMEN JOM NAIKKAN JUMLAH FOLLOWER DENGAN MENDADAK!"

Assalammualaikum...^_^

Cik Tim join segmen lagi. Segmen dari cik Azfa. Korang boleh tengok SINI and follow cik Azfa juga like gambar INI di mukabuku yea.


Join segmen ini insya-Allah boleh bantu korang naikkan follower korang. Korang pun boleh tag kawan2 korang untuk join segmen ini. Lagi ramai lagi bagus. So dengan ini cik Tim ingin mengetag: Cik Lil A.

Hopefully, selain daripada nak tambahkan follower, kita boleh berkenalan2 nak eratkan silaturrahim kan. Insya-Allah. 

Selamat Bersegmen =D

the end. kbai.

24 comments:

  1. shiema singgah sini. jom singgah dan follow belog shiema jom :)
    http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-jumlah-follower.html

    ReplyDelete
  2. dtg follow awk dr segmen yg sama :D

    ReplyDelete
  3. Jeng-jeng-jeng! Ada makhluk asing mendarat kat sini.. Tumpang landing ye tuan tanah. Okey, nak perkenalkan diri dulu..(sopan sikit), hehe. Saya Eza Boom Boom. Awak pulak??

    http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-jumlah-follower.html

    ReplyDelete
  4. singgah sini
    dari segmen same
    jemput datang

    ReplyDelete
  5. salam kenal dear :)

    jemput singgah ya? :)

    ReplyDelete
  6. TQ memfollow belog tuan tanah =D

    ReplyDelete
  7. hye salam perkenalan..^^
    sy dri segmen yng sama..
    kalaw free sila la singgah ke blog sya..=)

    ReplyDelete
  8. @Siti Zuraina Bte Amran

    Hye salam perkenalan.

    TQ singgah sini. =D

    Happy blogging ea ^_^

    ReplyDelete
  9. singgah dari blog yang sama. jemput singgah ke blog ayeen ek. trimas :)

    ReplyDelete
  10. I am from the same campaign. Done follow u, follow me too k! ^_^

    ReplyDelete
  11. Singgah n follow jugak dari segmen sama..jom jejalan ke blog saye ;-)

    ReplyDelete
  12. dari segmen yg sme . da follow . follow blek .

    http://pinkyyana.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-jumlah-follower.html

    ReplyDelete
  13. follow . dtg dr segmen yg sama . jom skodeng blog sy plak
    http://fieza24.blogspot.com/2011/11/jom-naikan-jumlah-follower-dengan.html

    ReplyDelete
  14. hye.. dtg dr segmen sama.. salam kenal.. @~@

    ReplyDelete
  15. Terima kasih singgah belog tuan tanah.

    Happy blogging & selamat berkenalan =D

    ReplyDelete
  16. Singgah dri segmen yg sama..salam perkenalan ..jom ke blog sya :)

    ReplyDelete
  17. Singgah dri segmen yg sama..salam perkenalan ..jom ke blog sya :)

    ReplyDelete
  18. Singgah dri segmen yg sama..salam perkenalan ..jom ke blog sya :)

    ReplyDelete
  19. dari segmen yg same . done folo . anyway , salam kenal yeaa :)

    ReplyDelete
  20. iza singgah dari segmen yg sama..

    http://missikushi.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-follower-dengan.html

    ReplyDelete
  21. NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow...follow pakjoe blk tau

    ReplyDelete
  22. nak header cantik dan cute tak?tengok sini je taw.

    http://sipurpleviolet.blogspot.com/2011/11/siapa-nak-animated-header-macam-azfa.html

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...