Wednesday, October 12, 2011

AKU CUMA SEORANG BLOGGER

Assalammualaikum ^_^


5.00 petang: 

Sedang seronok melayari muka buku cik Tim. Terpandang status abang blogger kita iaitu abang Ben Ashaari. Abg BA buat segmen lah. Cam best je de segmen2 ni kan. Korang2 nak tau tak segmen ape? Jeng3..Korang boleh tengok Sini Lew =) 

Jadi cik Tim pun join lh dengan harapan....


Belog cik Tim ni ea, camne ea nak describe. Ok meh lah cik Tim bagi tau. 

Cik Tim suka buat bercerita dan suka sangat menulis. Bukan pasal diri sahaja ea juga pasal rakan2 means yang baik je lah. Tak kan nak tulis yang buruk. Isk2...no3 good tau. Cerita pengalaman hidup juga pendapat peribadi. Bila berbelogging ni jumpa ramai kawan yang baru. Terkadang apa yang kita tak tau through berbelogging lah kita dapat tau banyak bende. Contoh: resepi ke kan..Kui2. Cik Tim suka makan tapi xde pulak kan nak buat entry mencekik darah. Xpe2 one day cik Tim akan cuba buat. Ngeee. =D

Akhir kata cik Tim suka bagi quotation yang best. Tapi banyak juga dalam FB cik Tim. Boleh intai sini . 

"Happiness is a perfume you cannot on others without getting a few drops on yourself"

BTW bebelog yang cik Tim suka sangat & memberi inspirasi dekat cik Tim sebab mereka2 ni sangat bersahaja & entry memberi motivasi. I loikee. Tapi cik Tim cakap yang selalu cik Tim terjah lah iaitu:


Sekian.
Salam perkenalan =D
Berkawan biar beribu, berkasih biar 1. Ecehehehe. ;-p

Amaran ini bukan entry budak2 (tutup muka xnak pandang header. malu>>>lempang lelaju)

11 comments:

  1. hye3!! yana dengan tinkerbell datang dari segmen yg sama.

    salam perkenalan!!
    hepy bloging!! ^^,

    ReplyDelete
  2. @ceriteraliyana

    haiiii yana...TQ melawat rumah tuan tanah.

    Selamat berblogging jugak naaa =D

    ReplyDelete
  3. terjah
    ^^

    http://sa-xi-di.blogspot.com/2011/10/ww-kelakar-peh.html

    ReplyDelete
  4. @Mohd Syahidi

    hu2...ni abg rambut ketak kew nak ain terjah2 hu2...=)

    ReplyDelete
  5. dari segmen yg sama..sambil tu nak jemput JOIN GIVEAWAY DI BLOG SAYA :)

    ReplyDelete
  6. @Tihara

    TQ sbb singgah rumah tuan tanah =D

    ReplyDelete
  7. Singgah dari segmen yg sama...
    Happy blogging..:)

    http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/10/aku-cuma-seorang-blogger.html

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...